keskiviikko 23. joulukuuta 2015

AATONAATTO










Aatonaatto ja fiilikset katossa. Nyt on se toivottu joulumieli saapunut. Eilen leivottiin koko porukan voimin pipareita ja torttuja, tänään tehty joulusiivous ja koristeltu kuusi. Ja mikä parasta, LUMI SAAPUI VIHDOIN MAAHAN!
Nyt on vaan niin ihana mieli. Joululaulut soi ja lasten riemu on aivan ykkösluokkaa. Kauan on odotettu mummon ja papankin tuloa ja voi sitä ilon määrää kun auto saapui pihaan. Jokaisella nenä kiinni ikkunassa ja oven avautuessa salamannopea hyökkäys ovelle halimaan ja toivottamaan tervetulleiksi. Nää on näitä lasten pieniä iloisia hetkiä elämässä.
Käytiin myös tänään kämpällä katsomassa joko olisi uusi lattia valmis ja olihan se. Vähän myöhemmin lähdettiin uudestaan järkkäämään tavaroita ja huonekaluja takaisin paikoilleen. Ihana, kun on paljon siistimpi ja uudempi kämppä. Ja nyt tilaakin on enemmän mitä lattiaremontin aikana. Kaikki huonekalut sun muut oli työnnetty vessaan ja yhden kämppikseni huoneeseen, josta lattia oli vaihdettu jo aikaisemmin. Kiinnostasko teitä nähdä, miten paljon kämpän sisustus ja "ulkonäkö" muuttui lattiarempan jälkeen?
Jokatapauksessa, mun paras joululahja tänä jouluna oli ehdottomasti lattiaremontti. Kiitos siitä!
Mutta millaisia fiiliksiä siellä on? 

                                     ♥Maikki




2 kommenttia:

  1. Täällä ollaan myös onnellisissa fiiliksissä, mutta väsyneissä. Onneks sekään ei haittaa koska joulu ja loma.❤️
    Ihania kuvia rakkaista pikkusista.❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöhästynyt kommentin vastaaja ilmottautuu! Mutta ihanaa jos sielläkin ollaan onnellisissa fiiliksissä!
      Ja ne on kyllä aivan ihania♥♥

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥