maanantai 21. joulukuuta 2015

♥ O N N E L L I N E N ♥






Aika menee nopeaa, oletteko huomanneet?
Mun joululoma alkoi siis viime torstaina heti kokeen jälkeen ja ensimmäinen viikonloppu jo nyt ohitse. 
Lähdin tosiaan perjantaina vaihteeksi Kuopioon Nooran ja hänen perheensä luokse, melkein kuin toiseen kotiin ja oli ihana viikonloppu jälleen kerran. Olo on sanaton, mieli niin kiitollinen kaikesta siitä ilosta ja onnesta mitä sain ja saan varmasti jatkossakin kokea. Voiko ihminen onnellisempi olla saadessaan jotain tällaista elämäänsä? Nyt kun emme pitkään aikaan ehdi näkemään oli hyvästeleminen vaikeampaa. Onneksi on keksitty puhelin ja sosiaalinen media, jonka avulla pitää yhteyttä.
K I I T O S ♥

Tulin pitkästä aikaa kotikotiin yötä, kun kämpällämme on remontti ja tietysti jouluksi aina kotiin. Muutaman päivän päästä saadaan isovanhemmatkin tänne. Täytyy sanoa, että on se joulu vaan niin ihanaa aikaa.
Mutta nyt leipomaan! Palamisiin!♥



2 kommenttia:

  1. Haha ethän sä kauan malta sittenkää olla poissa täältä, mutta tervetuloo pikavisiitille huomen tai tänää❤️ Mutt ei sitä vielä äskö tiietty et tuut!! xd mut sit varmaan menee oikeesti aika pitkä aika enneko nähdää taas.. (Kröhömm kuitenki vaa kaks tai kolme viikkoo, hehe mut se on pitkä aika!!)
    Onnellinen siitä et oot mun ystävä.❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En malttanut en xd Oli ihana nähdä vielä sillon maanantaina♥ Ja varmaan menee aika kauan ennenko nähdään:( Mutta toivottavasti nähdään pian! Samoin♥

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥