sunnuntai 17. tammikuuta 2016

♥ONNELLINEN YSTÄVISTÄ♥





Kuvan opetus: älä heittele porkkanapussia ilmaan. Se voi hajota ja levitä.





Tämä oli onnistunein yhteiskuva meistä. Osataan siis sählätä.
 P A K K A S T A♥ Pliis, sanokaa joku muukin, että nautitte näistä kovista -25 asteen pakkasista, nimittäin minä nautin. Tiedän, on ihan hullun kylmä ja paleltaa, vaikka olisi vain 10-sekuntia seissyt ulkona, mutta lämpimästi vaatetta päälle, niin ei palella ja takuulla tulee nautittua tuplasti enemmän. Ihanaa on se, kun posket ovat aivan punaisen kylmät ja sitten tulee sisälle. Niin kivaa!
Mutta miten teillä meni viikonloppu? Sitähän on kyllä jäljellä vielä melkein kokonainen päivä, mutta ei se mitään. Mulla meni oikein hyvin. Sain kämpälle kylään ihania tyttöjä ja meillä oli kyllä mukavaa. 
Perjantai: Lähdettiin pikkuveljeni sekä äitini kanssa käymään Kuopiossa ja vietettiin päivä vähän siellä sun täällä kierrellen kauppoja jne. Illalla napattiin nämä neljä tyttöä kyytiin ja huristeltiin takaisin kotia päin. Nopea reissu kaupassa ja reilu kassillinen ruokaa mukaan. Perjantai ilta oli kyllä ihana ilta. Syötiin kanasalaattia ja suklaata ja pelattiin kysymyspeliä= purkissa oli erilaisia kysymyksiä, mihin aina vuorotellen vastattiin. Siinähän se vierähtikin parituntia jutellessa "syvällisiä".
Lauantai: Aamu lähti käyntiin kunnon aamiaisella. Lähdettiin melkeimpä heti käymään kotikotona ja saatiimpa äidin tekemää tuoretta pullaa ja lämmintä kahvia. Soiteltiin pianoa ja lauleltiin. Tehtiin porkkanapiirakka ja palattiin kämpälle se mukana tekemään oikeaa ruokaa. Illasta lähdettiin saattamaan K:ta juna-asemalle ja jätettiin hänelle hyvästit jo silloin. Suoraan sieltä kävelimme hautausmaalle ja sytytimme kynttilöitä ystäväni haudalle, jonka jokainen meistä tiesi vähemmän tai enemmän. Ja mikä parasta, mentiin haudalle mukanamme vain kaksi kynttilää, mutta saatiinkin aikaan kunnon kynttilämeri: haudalla oli useita lähes polttamattomia lumen vuoksi sammuneita kynttilöitä ja päätettiin tietysti sytyttää kaikki uudelleen. Oli ihana lähteä haudalta ja katsoa taaksepäin, jossa näkyi niin kaunis hautakivi ja monta kynttilää sen äärellä. 
No, sieltä matka jatkui pulkkamäkeen, jossa laskettiin jokainen yhdet mäet. Voi sitä riemun määrää, mikä sieltä lähti mukaan. Illalla nautittiin kynttilöistä ja hyvästä iltapalasta ja osittain "terveellisistä herkuista", jonka jälkeen menimme nukkumaan.
Sunnuntai: aikainen herätys ja aamupalan sekä hyvästien kautta tytöt junalle.
Sellainen oli meidän viikonloppu. Huomenna se olisi palattava jälleen koulunpenkille, mutta pitää toivoa, että viikko menee nopeasti. Ennen sitä nautitaan kuitenkin vielä tästä päivästä.
Terkuin onnellinen Maikki
(Ps, kuvat ovat sekaisin meidän kaikkien ottamia.)
(Pps, en olekaan varmaan kertonut, että vajaan kuukauden päästä lähdetään Englantiin moikkaamaan ystävääni, joka on siellä tällä hetkellä. Odotan kyllä super paljon sitä reissua.♥)

6 kommenttia:

  1. K i i t o s❤️ siitä et saatiin tulla teiä kämpälle ja pystyttii (pystyin) olla ku kotona ja kaikesta! "Seriously" xdd
    Ps. se vieraskirja teksti, eihyväpäivä*apinahymiö*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin saitte tulla! Ja tosi ihanaa kuulla, että oot/ootte pystyny olla ko kotona, täällä saa ja pitää olla kuin kotona. Ja hahah, en kestä oikeesti tota "seriously" juttua xd. Mä en oo ees lukenu vielä sitä vieraskirjaa :o Vois kohta lukea! Mutta kiitos paljon vielä♥

      Poista
  2. Iso kiitos sulle maiju!❤ toivottavasti nähää pian! Seriously -lylle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eimitään, kiitokset sulle♥ Toivon mukaan nähdään pian! Tehdään sanoista totta, niin sitten nähdään! #seriously

      Poista
  3. Kiitos kämppäelämästä ja mahtavasta viikonlopusta 💜❤ onnellinen teistä!
    Ps. Elämä on kuin porkkanapiirakka - alta ruosteessa, päällä sokerikuorrutus xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä ja kiitos sinullekin jo ties kuinka monetta kertaa!♥
      Haha, avainsanat viime viikonlopusta: #seriously, #elämäonkuinporkkanapiirakka-altaruosteessa,päälläsokerikuorrutus :P

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥