sunnuntai 28. helmikuuta 2016

MUUTIN KUOPIOON

                       MUUTIN KUOPIOON

(Noora nappasi nämä kuvat tänään, kun viettelimme ensimmäistä yhteistä iltaa ihanien ystävien, Kaislan, Linnean ja Nooran kanssa täällä kämpällä)
Täällä ilmoittautuu erittäin laiska bloggaaja. Suurin osa varmaan huomannut, että postausta ei ole tullut vajaan 2 viikkoon! Ainahan niitä syitä löytyy vaikka mistä ja osa useasti aika keksittyjäkin.
En sen kummemmin jaksaisi enkä edes haluisi alkaa selittämään, miksi postauksia ei ole tullut, mutta selitän silti, haha. 
Yksi ainakin itselle suuri muutos on ollut paikkakunnalta muuttaminen toiseen   K A U P U N K I I N ! Oon tosi kauan haaveillut muutosta Kuopioon, mutta se kämpän etsiminen on ollut usein hankalaa ja koulukyydit tai koulun vaihtaminen myös. Tällä kertaa kaikki sujui yllättävän hyvin, kämppä löytyi alle tunnissa ja siinä samalla sain mahtavat kämppiksetkin. Nykyään siis olen kuopiolainen, miten siistiä!
Toinen tietysti jokaisen lukiolaisen unelma aika: koeviikko. Varsinkin nyt kun tällä viikolla ollut kaikki pahimmat kokeet joihin todella täytynyt lukea ja siinä sivussa sitten myös tottakai samalla ruennut tottumaan tähän kaupunkilaisen elämään ja koulumatkoihin. (Kuljen siis ainakin vielä Lapparissa koulussa)
Kolmantena työt. Kahtena edellisenä viikonloppuna lastenhoitajana, jonka jälkeen ollut niin väsynyt olo, ettei ole edes jaksanut konetta avata saati sitten postaustakaan rueta väsäämään.
No mutta kuitenkin, muuttaminen oli varmasti suurimpana syynä.
Ensi viikko onkin rennompi viikko. Vain kolme koetta ja ihanat kaksi vapaapäivää, joten uskon, että tulen postaamaan useammin. Varsinkin kun alkaa pikkuhiljaa tottumaan enemmän ja enemmän tähän nykyiseen elämään.
Pahoittelen vielä kerran. Nyt nukkumaan!
-Maikki

8 kommenttia:

  1. Kämppäilat jo tähän mennessä niin parhaita!❤️ On se hyvä et on tollasia ystäviä kenen kameran voi vaan ottaa ko siltä tuntuu eikä se haittaa sua! Onneaonnea uuteen kämppään vielä❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne kyllä on ihania iltoja! Mutta ihana, kiitos samoin!♥ Ja kiitän myös tuostakin onnentoivotuksesta!

      Poista
  2. äläpäs liikaa ressaa sitä, ettet oo postannut! ihan hyvä se on välillä keskittyä muuhunkin ja koeviikko ja muutto on paremmat ku täydelliset syyt:) tsemppiä kokeisiin ihan toosi paljon<3 tää sun blogi on saanut aivan tosi kivan uuden ulkoasun, vau maikki! tosiaan, oon pikkasen pihalla kaikesta bloggerissa kun mulla on ollut niin pitkä tauko, enkä jaksa edes selitellä kenellekään miksi! musta ois tosi kiva nähä sua ja muitaki siellä päi asuvia joku viikonloppu joskus vaikkapa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lupaan etten liikaa ressaa postaamisista!:P Mutta tosiaankin on hyvä keskittyä johonkin muuhun kuin blogiin ja siihen kuinka usein postaa. Mutta hyvä jos sulle kelpaa syyksi nuo!
      Voi kiitos, suurempi kiitos ulkoasusta kuuluu tietysti Linnealle!
      Ihan ymmärrettävää. Harvemmin ainakin itsellä tulee käytyä bloggerin puolella lukemassa muiden postauksia, jos ei edes omille postauksille ole aikaa.
      Mutta tule ihmeessä käymään! On niin suuri ikävä että ois mielettömän kivaa nähdä!♥

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥