keskiviikko 10. helmikuuta 2016

SYKSY 2015 SNAPCHAT-KUVILLA

                  SYKSY 2015 SNAPCHAT-KUVILLA


Heipsan ihmiset.
Mä poistelin tässä muutama päivä sitten tosi paljon kuvia kuvagalleriasta ja selailin siinä samalla myös vanhoja kuvia, mitä on tullut otettua. Snapchat on ollut kovassa käytössä ja sieltä tulee tallennettua monenlaisia kuvia puhelimeen. Ajattelinkin koostaa mun syksyn snapchatissa otetuilla kuvilla. 
Oon viimesen syksyn aikana viettänyt tosi paljon aikaa ja tosi monia viikonloppuja Kuopiossa enimmäkseen Nooran kotona, mutta siinä samalla nähnyt myös näitä ihania ystäviä. Välillä on oltu myös meidän kämpälläkin viikonloppuja, mutta missä tahansakin me ollaan, meillä on aina ihan super hauskaa. Tekemistä ja juttua riittää, mutta usein se aika tahtoo loppua kesken. Onneksi tiedän, että luvassa on vielä monia viikonloppuja, mitä yhdessä tullaan viettämään.
Muutto omaan kämppään= pese pyykit itse, tee ruoka itse, siivoa itse, hoida tarvittaavat ruoka-ostokset ym itse, huolehdi että rahasi riittävät kaikkeen tarpeelliseen kuukaudessa, säästä rahaa: älä siis osta sellaista mitä et oikeasti tarvitse, opettele elämään ilman mamman höösäämistä vieressä jne. Hyvin on selvitty tähän mennessä ainakin ja uskon että selviän myös tulevaisuudessakin.

Se on ollut koulua, koeviikkoja ja sen loppumisen fiilistelyä, väsymystä, ihania aamuja jne.
On tullu vietettyä paljon aikaa paikallisten ystävien kanssa, istuttu iltaa teen äärellä ja juteltu, tehty hyvää ruokaa, syöty suklaata ja karkkia ja nautittu elämästä. 
On odotettu joulua, leivottu torttuja ja pipareita, syömistä, haudalla käymistä ja kynttilöitä.
Siinä lyhykäisyydessään koostetta syksystä 2015 snapchatin-kuvilla. En ole koskaan aienmmin tällaista tehnyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Hauska oli tätä väsätä ja samalla muistella niitä aikoja, mitä on tullut vietettyä. 
-Maikki
Ps, menkää addaan mut snäpissä maijuska98
Pps, kohta suuntana Helsinki, huomenna sitten Englanti♥

6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, monesti snäppiin saa parhaiten tallennettua ne fiilikset mitä just sillon on, koska jos lähtee kameraa ettimään niin tilanne saattaa jo olla ohi :D
    Jes pian voidaan viettää useemminki tollasia illanistujaisia tällä kuopion porukalla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, aivan totta puhut! Ja kameralla kuvaaminen on usein ehkä vähän vaivalloisempaa mitä kännykällä. Tietysti riippuu tilanteesta. Ja jep, tänään ensimmäinen!♥

      Poista
  2. Monet näyttää aika tutuille, hmmm mitennii aina vahingossa tulee 10snäppiä putkeen :D Varsinkin koeviikot.. *apinahymiö*
    Niin parhaita muistoja.♥

    VastaaPoista
  3. snäppi on paras, laatu ei ehkä parhain aina mutta sillä saa niin uuden ikuistettua kaikkia hetkiä! :3 kiva tää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä. Mutta on siihen laatuunkin jo tottunut, ettei aina niin hyvä. Kiitos!:)

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥