tiistai 1. maaliskuuta 2016

ELÄMÄ HYMYILEE

                        ELÄMÄ HYMYILEE


(Harvoin nykyään tulee kameraa kuletettua mukana joten puhelin kuvia tulee varmasti jatkossakin. Ajattelin mä käydä tässä joku päivä kuvaamassa kunnolla keskustassa tai jossain muualla. Samalla siinä kiertelee vähän sellaisia paikkoja, missä niinkään ei tule arkena käytyä.)
Kuten otsikossa jo lukeekin, elämä hymyilee jälleen ja oikein isosti. 
Oon nauttinut todella paljon Kuopiossa asumisesta ja näistä illoista, mitä täällä kämpällä tulee vietettyä kämppisten tai ihan muiden ystävien kanssa. 
Viime sunnuntaina sain lastenhoito viikonlopun jälkeen itselleni vieraita illaksi (Kaisla, Linkki, Noora) ja voi kun meillä oli mukavaa. Juteltiin, syötiin, sain kauniita tulppaaneja ilmeisesti tuparilahjaksi ja nautittiin toistemme seurasta kynttilänvalossa.
Koeviikkokin alkaa olla jo takana päin, enää siis vain matikan koe perjantaina. Seuraavat kaksi päivää vapaata ja saankin huomenna ystäväni yökylään ensimmäistä kertaa.
Tänään oli sähly, joka kyllä näytti taas sen, miten huikeasta lajista on kyse. Rennolla porukalla ilman mitään paineita siellä "häsellettiin" palloa puolelta toiselle.
Keväinen aurinkokin paistoi ja valoa riitti jopa varhaisiltaan asti.
Miten onnellinen ihminen voikaan olla tästä elämästä? Nautin kyllä niin täydellä sydämellä.
-Maikki

4 kommenttia:

  1. Oi, ihana että sulla on tuo elämästänauttimis-fiilinki! ❤ onnea uuteen kämppään ja toivottavasti tuo onnellinen meno jatkuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä tämä on kyllä ihanaa!♥ Mutta kiitos paljon onnentoivotuksista ja sitä samaa mäkin toivon. Tottakai elämään aina kuuluu ne huonotkin hetket, mutta just siksi täytyy nauttia näistä pienistäkin ilon hetkistä!:)

      Poista
  2. ♥♥♥♥ sulle, postaukselle, fiilikselle ja meidän ihanille kämppäilloille.

    VastaaPoista

Kerro ajatuksesi minulle♥