tiistai 5. huhtikuuta 2016

MIKÄ PÄIVÄ!

                         MIKÄ PÄIVÄ!



Näin kivaa lukiossa on.

Blaaah mikä päivä! Onneksi nyt voin huokaista ja rentoutua. Aattelinki tulla kirjotteleen teille mun kuulumisia, tai oikeastaan höpisemään turhia. Eipä mulle mitään ihmeempiä ole edes tapahtunut. Tosin tämä päivä on kyllä ollut vauhdikas. Aamulla kouluun, takasin, L ja N mun kanssa kämpälle läksyilemään, täältä työhaastatteluun ja takas kämpän kautta mihinkäs muuhunkaan kuin sählyyn. Rakkaudesta lajiin, vai miten sitä sanotaan?
Eilinen päivä oli ehkä hieman tylsemmän puoleinen, jotenkin harvinaista, kun ei ollut edes koulutehtäviä mitä tehdä. Ei huvittanut ulkoilla yksin tai lähteä mihinkään. Makoilin tyhmänä ja tylsänä koko päivän sisällä. Nyt harmittaa vähän, kun niin hyvä keli oli verraten esimerkiksi tähän päivään, kun ei edes aurinko ole paistanut. Huomenna päivä uus, onneksi.
Mutta miten teillä menee? Olispa mukava kuulla vähän tarinoita sieltäkin, vaikka sitten turhia löpinöitä. Ja hei, kiinnostasko teitä nähdä kuvia tästä kämpästä missä nykyään asun? Ehdotelkaa muutenkin postausideoita, joita haluaisitte lukea.
-Maikki

2 kommenttia:

Kerro ajatuksesi minulle♥