maanantai 20. kesäkuuta 2016

KESÄN EKA REISSU

                                                  KESÄN EKA REISSU
Muutaman kerran saatiin aurinkokin näkyviin♥
 Heissan jälleen. Kotiuduttu on reissusta ja kokonaisuudessaan oli onnistunut reissu ja teki kyllä hyvää. 
Lähdin siis keskiviikkona ystäväni A:n mukana Helsinkiin, josta suunnattiin Porvooseen kolmeksi yöksi. Ihana oli vain olla tekemättä mitään sen kummempia. Nautittiin sateisista päivistä, istuttiin ja juteltiin, pyöräiltiin kauppaan ja pidettiin viimesenä iltana "naisten ilta", siivottiin ja maalattiin ja laitettiin ruokaa. Pakko myöntää, että sateiset päivät olivat oikeasti rentouttavia ja itseasiassa oon ihan kiitollinenkin, että vettä satoi. Ei houkuttanut niinkään lähteä mihinkään, vaan kerrankin sai vain olla. 
Lauantaina suunnattiin maalta luonnon läheisyydestä kohti Helsinkiä. Lähes kaksi päivää siellä shoppailtiin, kierreltiin kauppoja ja kuunneltiin sitä suurta hälinää suuressa kaupungissa. On kyllä sellainen olokin, että on ihan pikkusen tullu käveltyä. 

Huomasin, ettei shoppailu niinkään ole edes mun juttu. On mukava kierrellä ja ostaa jotain mistä tykkää, mutta loppujen lopuks se on uuvuttavaa. 
Kaikkein parasta oli kuitenkin se, kun pääsi bussiin ja lopulta omaan sänkyyn nukkumaan. Reissaaminen on kivaa, mutta kivaa on myös palata kotiin.
Nyt otetaan iisisti nämä kaksi viikkoa, ainoat lomaviikot, mitä mulla on tänä kesänä. 
Mitä teille kuuluu? Joko on jo reissailtu? 
(Mulla ei ollut kameraa mukana ollenkaan, joten kuvat on otettu puhelimella. Halusin lomailla tällä kertaa ilman kameraa.)

-Maikki

4 kommenttia:

  1. Oi vähän kiva! Ite en oo Lontoon reissun lisäksi käyny oikeestaan muualla. Tekis oikeesti niin hyvää vaihtaa taas hetkeksi paikkakuntaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, huippua et oot käyny Lontoossa. Se kyllä on aivan näkemisen arvoinen paikka.
      Tiedän niin tuon tunteen, siks mäkin lähdin pitkästä aikaa jonnekkin muualle täältä, missä asun. Se kannattaa aina välillä:)

      Poista

Kerro ajatuksesi minulle♥