torstai 30. kesäkuuta 2016

UUDENLAINEN OLOHUONE


IMG_6731
IMG_6735
IMG_6734
IMG_6741

Heissan kaikille.
Meidän kämpältä lähti tässä pari viikkoa sitten aika paljon tavaroita pois, mm olohuoneesta sohva, sänky ja sohvapöytä, kun yksi asukkaista haki viimeiset tavaransa täältä pois. Olohuonehan oli sen jälkeen lähes kokonaan tyhjä ja täällä kaikui aika paljon. Päätettiin siskon kans sisustaa uudelleen, kasattiin uuteen kämppään ostamamme ruokapöytä, jottei ihan tyhjältä näyttäs ja laitettiin ihan perus vieraspatja "sohvaksi". Lähinnähän tämä on väliaikaista asua hieman tyhjähkössä kämpässä, kun asutaan reilu kuukausi tässä enää.
Aika vaalea sisustus, mutta toisaalta tykkään itse kyllä tästä paljon. Kasvit tuovat jollain tapaa kivaa väriä huoneen kokonaisuuteen. Mitäs te tykkäätte?

Tänään on ollut kyllä jotenkin jännä päivä. Suurin osa varmaan tietää, että para-aikaa on menossa Suviseurat Torniossa. Tuntuu oudolta lähteä ensimmäistä kertaa reissuun pidemmäksi aikaa "omasta kodista" tai lähinnä yrittää jättää kämppä siihen kuntoon, että on mukava palata takaisin ja ettei täällä sattuisi mitään suurempia vahinkoja. Muistan lapsuudesta hyvin sen, kun juuri ennen reissua kerättiin lelut pihalta varastoon, otettiin töpselit seinistä pois, siivottiin hyvin, järjesteltiin paikat kotona siihen kuntoon, että on mukavat tulla takaisin, käytiin naapurilta kysymässä, voisiko hän kerätä postin talteen sekä käydä kastelemassa kukat pihalta. Sitten kun kaikki oli vihdoin valmista, jännitys tiivistyi entisestää matkan alkaessa.
Mulle Suviseurat on aina ollu kesän kohokohta ja tärkeä tapahtuma. Siellä näkee niitä kavereita ja sukulaisia, joita ei näe niin usein esimerkiksi pitkästä välimatkasta johtuen. Suviseuroissa ehkä parhainta on yhteenkuuluvuudentunne. On niin mukava kävellä ilta-auringossa siellä keskuskentällä rakkaiden ystävien kanssa, kun taustalla kuuluu iloista naurua ja puheensorinaa.
Jos joku minut siellä tunnistaa, niin saa tulla moikkaamaan.:)
Palataampa astialle taasen sitten reissun jälkeen.
-Maikki

1 kommentti:

  1. Ihanan valoisa kämppä ja just hyvä, kun ei ole liikaa tavaraa. -K-

    VastaaPoista

Kerro ajatuksesi minulle♥